Nieuws van Bonaire

Raad van State neemt afscheid van Frits Goedgedrag

Raad van State neemt afscheid van Frits Goedgedrag

KRALENDIJK/DEN HAAG- Op Koninkrijksdag is in Nederland in de Raad van State afscheid genomen van voormalig gouverneur van de Nederlandse Antillen en voormalig gezaghebber van Bonaire Frits Goedgedrag als staatsraad in buitengewone dienst.

Goedgedrag bekleedde deze rol bij Nederlandse hoogste staatsorgaan al sinds het jaar 2013. 

In het kader van Koninkrijksdag werd gesproken over de rol van de gouverneur binnen het Koninkrijk; een rol waarover Goedgedrag uit eigen ervaring mee kan praten. Vanwege de coronamaatregelen was de bijeenkomst deels op locatie en voor genodigden via video te volgen.

Goedgedrag was bij de Raad van State actief binnen de afdeling Advisering. Goedgedrag was relatief populair zowel als Gouverneur en als gezaghebber. 

Deel dit artikel

Rocargo

RocargoRocargo