Nieuws van Bonaire

Corona stijgt volgens de RIVM-cijfers weer op de Caribische eilanden

Corona stijgt volgens de RIVM-cijfers weer op de Caribische eilanden

DEN HAAG – Afgelopen week kregen 434 mensen op de zes eilanden in het koninkrijk een positieve corona testuitslag. Dat is een stijging van 21 procent vergeleken met een week eerder, schrijft het RIVM.

Aruba meldde afgelopen week met 168 nieuwe positieve testuitslagen de meeste nieuwe infecties. De aantallen op Bonaire zijn afgelopen week opnieuw fors gedaald, maar nog altijd hoger dan op Curaçao. Ook op Sint-Maarten stegen het aantal positieve testuitslagen, daar ligt het niveau net iets onder dat van Curaçao.

Rocargo

Afgelopen week is er één nieuwe corona infectie op Saba gemeld, het betreft iemand die positief testte bij einde van de quarantaineperiode. Op Sint-Eustatius zijn afgelopen week geen nieuwe corona infecties gemeld.


Deel dit artikel