Nieuws van Bonaire

Nieuwe CAO voor medewerkers Tourism Corporation Bonaire

Nieuwe CAO voor medewerkers Tourism Corporation Bonaire

Robert Sances van de ABVO (l) en TCB Directeur Miles Mercera schudden elkaar de hand bij ondertekening van de nieuwe CAO

KRALENDIJK- Tourism Corporation Bonaire (TCB) heeft na bijna twee jaar van onderhandelen een nieuwe collectieve arbeidsovereenkomst (CAO) voor haar werknemers ondertekend met de vakbond ABVO. 

Rocargo

TCB directeur Miles Mercera is blij dat dit proces eindelijk afgerond kon worden. ‘Als directeur van de TCB ben ik erg blij met wat wij bereikt hebben om inhoud te geven aan het fundament van de TCB, te weten onze medewerkers. Voor mij vertegenwoordigen onze medewerkers 100% van onze resultaten als organisatie en als sector en vandaag hebben wij ervoor gezorgd dat ons team alles heeft wat nodig is om te kunnen functioneren in een nieuw arbeidstijdperk en om onze doelen voor het komende jaar te bereiken”. 

Shopstewards

Mercera feliciteert de medewerkers met hun nieuwe CAO. Ook bedankte Mercera Marjolein Oleana, Joanny Trinidad en Rolando Marin, die allen een belangrijke bijdrage leverden in het proces.  die een belangrijk aandeel in dit proces hebben gehad. Mercera sprak tegelijkertijd zijn waardering uit voor de opstelling van de ABVO in het proces. 

Deel dit artikel