Nieuws van Bonaire

Bonaire op exclusieve zakelijke beurs Masters Expo

Bonaire op exclusieve zakelijke beurs Masters Expo

KRALENDIJK – Bonaire was in november aanwezig op de prestigieuze luxe beurs Masters Expo. Deze expo vond plaats in de Amsterdam RAI.

Masters Expo is Europa’s enige exclusieve zakelijke beurs. Tijdens deze tentoonstelling die gericht is op de meest welvarende en high-end consument, presenteren verschillende bedrijven zoals luxe automerken, bekende artiesten en luxe sieradenmerken hun unieke producten, diensten of ervaringen.

Bonaire sloot zich aan bij de luxe Nederlandse touroperator Avila Reizen in hun stand als één van hun hoofdsponsors. Er werd tijdens de meerdaagse beurs genetwerkt met high-end touroperators die aanwezig waren op de Expo.

Sander Langeveld, Liaison Europe voor TCB gaf de aanwezige consumenten informatie over de bestemming in combinatie met het proeven van de likeur van Bonaire’s Cadushy Distillery.

Bonaire kreeg de kans om te laten zien wat de bestemming te bieden heeft aan de topagenten van high-end reisbureaus. “De meer dan 50 reisbureaus waren heel erg blij om meer te weten te komen over Bonaire en de mogelijkheden die de bestemming hun klanten te bieden heeft”, aldus Ryan Hart Liaison Europe van TCB.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo