Nieuws van Bonaire

Aruba meldt volgens cijfers RIVM de meeste nieuwe coronabesmettingen

Afgelopen week kregen 360 mensen op de zes eilanden in het koninkrijk een positieve testuitslag. Dat is een daling van vijf procent vergeleken met een week eerder. Aruba meldde met 133 nieuwe positieve testuitslagen de meeste nieuwe infecties.

De incidentie op Bonaire is afgelopen week fors gedaald van 742 naar 483 positieve testuitslagen per 100.000 inwoners. Op Curaçao steeg die licht van 40 naar 55 positieve testuitslagen per 100.000 inwoners.

Op Aruba en Sint-Maarten bleef het aantal infecties stabiel. Aruba had 106 positief geteste mensen en Sint-Maarten 39 per 100.000 inwoners.

Op Saba en Sint-Eustatius zijn afgelopen week geen nieuwe infecties gemeld.


Deel dit artikel

Rocargo

RocargoRocargo