Nieuws van Bonaire

Terramar Museum extra lang open voor kerstinkopen

Terramar Museum extra lang open voor  kerstinkopen

Kralendijk- Volgende week vrijdag is Museum Terramar een hele dag en avond geopend voor hen die op zoek zijn naar een origineel en artistiek cadeau. 

De winkel van het museum van Kralendijk gaat op 17 december om 10 uur in de ochtend open en sluit pas weer om 10 uur in de avond. De speciale dag wordt ook georganiseerd om mensen die op de een of andere manier een bijdrage hebben geleverd aan het museum, te bedanken. 

Terramar benadrukt dat het zich ook op de bewust dag zal houden aan de op het moment geldende COVID-19 maatregelen.

Vakantie

Het Terramar Museum is normaal gesproken geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10 uur in de ochtend, tot 1 uur in de middag. Van 18 december tot en met 2 januari heeft het museum kerstvakantie. Op 3 januari is Terramar weer normaal open voor het publiek. 

1200
Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo