Nieuws van Bonaire

Finale ‘Het Perfecte Plaatje’ (RTL4) opgenomen op Bonaire

Finale ‘Het Perfecte Plaatje’ (RTL4) opgenomen op Bonaire

KRALENDIJK- De afgelopen tijd werden In het grootste geheim opnames gemaakt op Bonaire voor de finale van Het Perfecte Plaatje. Het Nederlandse tv-programma is momenteel bezig aan het zesde seizoen en weet op RTL4 wekelijks ruim 2 miljoen tv-kijkers aan zich te binden. 

In het programma nemen tien bekende Nederlanders het tegen elkaar op in een fotowedstrijd, onder leiding van presentator Tijl Beckand en een professionele jury. Inmiddels zijn tv-presentatoren Patrick Martens, Frits Sissing en actrice Georgina Verbaan doorgedrongen tot de finale, die verspreid over twee uitzendingen te zien zal zijn vanaf woensdag 15 december om 20:30 uur bij RTL4. Beide finale-afleveringen zijn op Bonaire opgenomen; dat de finalisten op Bonaire de eindstrijd met elkaar aangaan, werd in de uitzending van 8 december onthuld aan de Nederlandse tv-kijkers. 

In Het Perfecte Plaatje krijgen de kandidaten diverse fotografie-opdrachten die verspreid over het eiland moeten worden uitgevoerd en waarbij diverse locaties en onderwerpen aan bod komen. Zo worden Bonaire’s ongerepte natuur en het culinaire aanbod op het eiland gefotografeerd, maar ook watersport en de onderwaterwereld worden in beeld gebracht via foto-opdrachten waarbij de kandidaten gaan snorkelen bij Klein Bonaire en lokaal talent vastleggen tijdens het kite surfen. 

Kans

“Voor Bonaire is dit een geweldige kans om tijdens de koude winterperiode in Nederland een miljoenenpubliek te bereiken en ons eiland op een creatieve manier te presenteren. Via de fotografen in het programma krijgt de Nederlandse tv-kijker een goede indruk van de verschillende activiteiten die je hier kunt ondernemen in onze prachtige natuur en hopelijk de inspiratie om zelf ook op ons zonnige eiland hun eigen perfecte plaatjes te komen maken”, aldus Miles Mercera, CEO van Tourism Corporation Bonaire (TCB).

De crew van Het Perfecte Plaatje verbleef gedurende een periode van 9 dagen op het eiland om de opnames voor de twee finale-afleveringen te kunnen maken. Het verblijf op Bonaire werd mogelijk gemaakt door sponsoring van TCB, hotel partner Delfins Beach Resort en luchtvaartmaatschappij KLM. TCB bedankt alle overige lokale partners die zich tijdens de opnames op Bonaire voor de tv-opnames hebben ingezet en anderszins hun medewerking hebben verleend aan Het Perfecte Plaatje.

Uitzending

De twee finale-afleveringen van het zesde seizoen van Het Perfecte Plaatje zijn te zien bij RTL4, vanaf 20:30 uur Nederlandse tijd op woensdag 15 en 22 december aanstaande. Online terugkijken is mogelijk via rtlxl.nl na lokale tijd 17:15 uur op beide data. Via de Nederlandse Facebook pagina van TCB, @BonaireToerisme, worden de komende weken regelmatig updates over het programma gedeeld.

Deel dit artikel