Nieuws van Bonaire

Coalitiepartijen komen niet opdagen voor debat over gedoogbeschikking Chogogo Resort

Coalitiepartijen komen niet opdagen voor debat over gedoogbeschikking Chogogo Resort

KRALENDIJK- Coalitiepartijen UPB en MPB zijn op dinsdagavond niet op komen dagen voor een Openbare Vergadering van de Eilandsraad, om de gang van zaken te bespreken rond een door Gezaghebber Rijna afgeven mondeling gedoogbeschikking. 

De afwezigheid van de bestuurspartijen is opvallend te noemen, omdat zij vlak daarvoor wel aanwezig waren bij een vaste commissievergadering. Toen de Openbare vergadering moest worden geopend, waren de raadsleden van MPB en UPB opeens verdwenen. Door een gebrek aan quorum kon de vergadering niet doorgaan. 

Donderdag

Heel veel tijd wint de bestuurscoalitie niet met de actie. De raadsvergadering is nu verdaagd naar aanstaande donderdag. Die verdaagde vergadering vindt vervolgens met of zonder quorum wel doorgang. 

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo