Nieuws van Bonaire

Horeca en evenementenbranche in gesprek met overheid

Horeca en evenementenbranche in gesprek met overheid

KRALENDIJK – Vertegenwoordigers van de horeca en organisatoren van evenementen hebben met de directie Toezicht en Handhaving, het kabinet van de Gezaghebber en bureau Thielman gesproken over de nieuwe COVID-19 maatregelen.

Door het hoge aantal besmettingen en de kans op de verspreiding van het virus, kan het openbaar lichaam geen grote evenementen met zang en dans toestaan. Samen is besproken wat de zorgen zijn en waar de mogelijkheden zitten zodra de maatregelen versoepeld kunnen worden.

In het overleg is afgesproken om vanuit de horeca en de organisatoren een vertegenwoordiger te benoemen. In de toekomst zal deze vertegenwoordiger regelmatig contact hebben met het openbaar lichaam over de coronamaatregelen die voor hen gelden.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo