Nieuws van Bonaire

EZ Air gestart met vluchten naar Medellín

EZ Air gestart met vluchten naar Medellín
Het grondpersoneel op de José María Córdova luchthaven wachtte het vliegtuig op met balonnen in de kleuren van EZ AIr

KRALENDIJK- Op donderdagavond is de eerste vlucht uitgevoerd door EZ Air van Bonaire en Curaçao naar de Colombiaanse stad Medellín. 

Het vliegtuig vertrok om 5 uur in de middag van de luchthaven van Curaçao om rond kwart voor zeven lokale tijd aan te komen in Medellín. De luchtvaartmaatschappij vliegt vanaf nu twee maal per week naar Medellín, namelijk op de zondagen en op de donderdagen. Terug wordt er gevlogen op de maandag en de vrijdagochtend. 

In Medellín werd het vliegtuig begroet met een watersaluut door de plaatselijke bandweer. Ook werd het vliegtuig opgewacht door de lokale grond afhandelaar met ballonnen in de kleuren van de luchtvaartmaatschappij. 

Ceremonie

Bij de terugkeer op de luchthaven van Curaçao morgenochtend zal door luchthaven van Curaçao een korte ceremonie worden gehouden. Het is, sinds de ondergang van InselAir, voor het eerst dat de eilanden weer een rechtstreekse verbinding hebben met Medellín. EZ Air vliegt ook twee keer per week naar de Colombiaanse havenstad Barranquilla. 

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo