Nieuws van Bonaire

Ziekenhuisopnames met coronaproblemen loopt op naar vijf

Ziekenhuisopnames met coronaproblemen loopt op naar 5

KRALENDIJK – Er zijn 286 actieve gevallen van Covid-19 op Bonaire op 02 december. Van de 132 binnengekomen testresultaten waren er 27 positief. Er liggen 5 personen van Bonaire in het ziekenhuis vanwege Covid-19. 12 personen zijn hersteld. 

Heb je klachten? Laat je testen. Belangrijk is om het resultaat thuis in quarantaine af te wachten. Ga niet de straat op, omdat je anderen kan besmetten. Door thuis te blijven voorkom je verspreiding naar mensen buiten je eigen huishouden. Dat is het krachtigste wapen dat we kennen om de uitbraak in te dammen. Om het aantal besmettingen omlaag te krijgen is het belangrijk om je te houden aan de instructies, zoals 1.5 meter afstand houden en handen wassen om besmetting met het coronavirus te voorkomen.

Heb je verhoging, keelpijn of andere klachten die wijzen op Covid-19? Blijf thuis en bel 0800-0800. Houd je aan de hygiëne instructies. Eet gezond, blijf in beweging en slaap voldoende. Zorg goed voor jezelf en de mensen om je heen. 

Belangrijk: Bij klachten blijf thuis, ga niet werken en bel 0800 – 0800. 

Voor meer informatie over reizen, risicolanden en de actuele regels: www.bonairecrisis.com.

Rocargo
Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo