Nieuws van Bonaire

Groot vrachtschip met speciale zware lading op Bonaire

KRALENDIJK – In de haven van Kralendijk is vandaag een bijzonder schip te zien welke Bonaire niet vaak aandoet. Het gaat om een Big Lift-schip speciaal voor superzware ladingen.

Het schip Happy Diamond van rederij Spliethoff zal onder meer de eerste vuurwerkbunkers van Bonaire ontladen voor veilige opslag van explosieven en nog een set elektrische generatoren voor het eiland.

Samen met lokale agent Rocargo voert Spliethoff een vaste maandelijkse dienst met lading rechtstreeks van Europa naar Bonaire, zonder dat deze op Curaçao hoeft te worden overgeslagen. Via Spliethoff is de afgelopen drie jaar een aanzienlijke hoeveelheid bouwmaterialen, auto’s, zware machines en staal op Bonaire geïmporteerd.

Deel dit artikel



Rocargo



Rocargo