Nieuws van Bonaire

Horecagelegenheden en diverse locaties afgelopen weekend gecontroleerd

Drie vreemdelingen opgepakt bij controles KPCN

KRALENDIJK – Toezicht & Handhaving heeft zijn handen vol gehad afgelopen weekend tijdens het controleren van de coronamaatregelen. Op zowel vrijdag als zaterdag werden controles uitgevoerd bij horecagelegenheden en locaties waar vaker groepen bijeenkomen.

Bij een horecagelegenheid in Punt Vierkant was assistentie nodig aangezien het daar te druk was. Ongeveer 300 personen waren aanwezig en op de dansvloer stond iedereen dicht op elkaar en kon er geen 1,5 meter afstand aangehouden worden. De aanwezigen werden vriendelijk verzocht de locatie te verlaten. Een aantal gaven hieraan geen gehoor omdat zij entréegeld hadden betaald. Uiteindelijk is het wel gelukt om de menigte te verwijderen.

Rocargo

Op zaterdag, 27 november kwam om 00.51 uur een melding van samenscholing in Lagun binnen. Ter plekke aangekomen waren er veel personen, auto’s en scooters aanwezig. Uit auto’s werd harde muziek afgespeeld. Ook daar werd iedereen verzocht zich te verwijderen van de locatie.

Omstreeks 01.55 uur kwam ook een melding binnen dat Te Amo Beach te druk bezocht was en er harde muziek werd gedraaid. Hier werd de menigte ook vriendelijk verzocht de locatie te verlaten.

Op Seru Largu werd een kleine groep aangetroffen, maar zij veroorzaakten geen overlast.

Deel dit artikel