Ondernemen & Bedrijven

Luciano opent tweede ijssalon op Bonaire

De werkzaamheden voor de inrichting zijn nog in volle gang. Foto: ABC Online Media

KRALENDIJK- Luciano krijgt een nieuw filiaal op Bonaire, en wel in het District Shopping centrum, waar onder meer ook Bruna, DA Drogist en Pearle Vision zijn gevestigd.

Volgens uitbater, Huub Groot, is het de bedoeling nog voor de kerst open te gaan. De ondernemer voegt daar aan toe dat de opening wel afhangt van het vermogen op tijd voldoende personeel aan te trekken. “Anders wordt het januari”.

In het nieuwe filiaal komt beperkte zitgelegenheid, zowel binnen als buiten. De kaart zal er wat beperkter zijn dan het geval is bij de het grote filiaal in het centrum. Ook daar wordt overigens verbouwd. Zo wordt onder andere een nieuwe en grotere toonbank geplaatst.

Meester ijsbereider Luc Blok, de grote man achter Luciano’s ijsformule en partner in het concept op Bonaire is momenteel op het eiland om mee te kijken bij de uitbreiding. Inmiddels zijn er in Nederland al 14 filialen van het populair merk.

Chogogo resort

Het nieuwe filiaal lijkt strategisch gesitueerd, schuin tegenover het nieuwe Chogogo Time-to-smile Resort dat binnenkort ook haar deuren open.

Deel dit artikel