Nieuws van Bonaire

Actuele coronasituatie op Curaçao, Bonaire en Aruba

Actuele coronasituatie op Curaçao, Bonaire en Aruba

De eilanden Aruba, Bonaire en Curaçao hebben net als bijna alle andere landen ter wereld te maken met het coronavirus. Hoewel vaccinatiecampagnes in volle gang zijn, blijft het virus aanwezig op de eilanden. In dit artikel vind je een actueel overzicht van het aantal positief geteste mensen per eiland. Daarnaast lees je het aantal nieuwe, positief getesten per dag en het aantal positief geteste mensen dat is opgenomen in het ziekenhuis.

Bonaire

Op Bonaire is afgelopen week wederom iemand overleden die positief getest was. Het totaal aantal doden op Bonaire, sinds het begin van de crisis staat nu op 22.

Gisteren zijn er op Bonaire 113 mensen getest op Covid-19. Hiervan testten twintig mensen positief.

In het ziekenhuis op Bonaire ligt één persoon die positief getest is. Negen personen herstelden van het virus.

Bonaire telt nu 233 actieve gevallen van Covid-19.


Aruba

Op Aruba is afgelopen week wederom iemand overleden die positief getest was. Het gaat om een bezoeker van het eiland. Hiermee komt het totaal aantal doden op Aruba sinds het begin van de crisis op 174 te staan.

Gisteren testten er op Aruba twaalf mensen positief op Covid-19. In twee gevallen ging het om bezoekers van het eiland.

In het ziekenhuis op Aruba liggen nu zeven mensen die positief getest zijn. Van hen liggen er drie op de intensive care. Ook liggen er ook nog zeven positief getesten, afkomstig van Aruba, op de intensive care van het ziekenhuis in Colombia. Daarnaast herstelden er 23 mensen van het virus.

Aruba telt nu 172 actieve gevallen van Covid-19.


Curaçao

Op Curaçao zijn afgelopen week twee mensen overleden die positief getest waren. Het totaal aantal doden op Curaçao sinds het begin van de crisis komt daarmee op 178 te staan.

Gisteren werden er op Curaçao 1.656 mensen getest op Covid-19. Zeven mensen testten positief.

In het ziekenhuis op Curaçao liggen nu vier mensen die positief getest zijn. Drie van hen liggen op de intensive care. Ook ligt er nog één positief geteste, afkomstig van Curaçao, op de intensive care op Sint Maarten. Daarnaast herstelden er vier mensen van het virus.

Curaçao telt nu 113 actieve gevallen van Covid-19.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo