Nieuws van Bonaire

Een auto huren via EasyTerra voor een optimale reis door Bonaire

Kaya Grandi, foto: Inge Poorthuis
Een auto huren via EasyTerra voor een optimale reis door Bonaire

Ga je binnenkort op reis naar de Nederlandse Antillen en dan specifiek naar het prachtige Bonaire? Huur een auto via EasyTerra en ontdek de bijzondere landschappen en bezienswaardigheden van dit eiland. Wij nemen je in deze blog alvast mee op een virtuele toertocht over het zonnige Bonaire die je met de auto aflegt.

Ontspannen in een hangmat

Alleen al het heerlijke weer, de prachtige bountystranden met wit zand en azuurblauw water en de tropische cocktails zijn redenen om dit heerlijke eiland te bezoeken. Uitermate ontspannen in een hangmat tussen twee palmbomen terwijl je het frisse water uit een kokosnoot drinkt, een tropischer plaatje dan dit krijg je bijna niet. Hoewel je genoeg tijd kunt spenderen op de heerlijke stranden onder het genot van een goed boek en een drankje, heeft Bonaire allerlei plekjes die je met de auto moet bezoeken. 

Een kijkje in de onderwaterwereld

Wat je absoluut niet wilt missen als je op Bonaire bent, is de rijke onderwaterwereld met kleurrijke koraalriffen, bijzondere vissen en indrukwekkende zeeschildpadden. Een duikpak aan, twee flippers om je voeten en een snorkel en je waant je in een totaal andere wereld waar rust en stilte de boventoon voeren. Heerlijk genieten van de prachtige kleuren terwijl je zwemt in het aangename zeewater.

De hoogte in tijdens een wandeling

Ook boven de zeespiegel heeft Bonaire prachtige plekken die je bezoekt. Je kunt er gemakkelijk met een auto komen die je huurt via EasyTerra, zonder afhankelijk te zijn van openbaar vervoer of dat je lange wandeltochten richting het park moet maken. Rij bijvoorbeeld naar het Washington Slagbaai Nationaal Park waar diverse wandelroutes liggen. In dit park ligt de hoogste berg van het eiland, Brandaris van 241 meter hoog. Een flinke bergwandeling naar de top en je wordt beloond met een wijds uitzicht over heel Bonaire.

De golven verslaan tijdens een windsurfles

Ben je sportief aangelegd en wil je niet alleen duiklessen nemen? Stap eens op een windsurfplank en versla de golven op Sorobon Beach. Kan zijn dat je de eerste keren geregeld van de plank afvalt, maar met wat doorzettingsvermogen ben je de golven en de wind op Bonaire de baas. Een heerlijk gevoel terwijl het water onder je voorbij zoeft.

Dichterbij huis een auto huren via EasyTerra

Een auto huren hoeft niet alleen aan de andere kant van de oceaan. Ook dichterbij huis kun je een auto huren om de landschappen van bijvoorbeeld Zuid-Europa te ontdekken. Heb je bijvoorbeeld een vakantie gehuurd naar Ibiza en wil je dat eiland vanuit de auto ontdekken, dan kun je in je vakantievoorbereidingen gemakkelijk zoeken. Google op Auto huren Ibiza en je krijgt allerlei opties voor het huren van een auto voorgeschoteld. Maak het jezelf nóg makkelijker door de vergelijkingstool van EasyTerra te gebruiken en een geschikte huurauto op Ibiza te zoeken. Bekijk goed wat de voorwaarden zijn wanneer je een auto huurt, zodat je op locatie zorgeloos in je leenauto stapt. In binnen- en buitenland, relatief dichtbij of heel ver weg, het huren van een auto maakt je vakantie overal in de wereld een stuk aangenamer en makkelijker. 

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo