Nieuws van Bonaire

AB Carrental neemt vloot Island Car Rental over

AB Carrental neemt vloot Island Car Rental over
Paula de Bruin draagt de sleutels van haar auto’s over aan AB Carrental

KRALENDIJK- Island Car Rental stopt met haar activiteiten. De vloot van het autoverhuurbedrijf wordt overgenomen door AB Carrental, die daarmee nog een maatje groter wordt dan zij al was. De verhuurlocatie van Island Carrental, tegenover de luchthaven, gaat ook sluiten. 

Volgens de general manager van AB Carrental Luite Berkenbosch, zal de nieuwe werkwijze misschien even wennen zijn voor klanten. “Misschien wordt het voor sommigen even wennen dat ze hun auto niet meer oppikken tegenover het vliegveld. Wij komen klanten ophalen op de luchthaven en brengen ze naar onze vestiging aan de Kaya Industria. Daar nemen ze de auto in ontvangst. Dit proces duurt bij ons slechts enkele minuten. Daardoor zijn ze alsnog snel op pad om van het eiland te genieten!”

Timing

Paula de Bruin, eigenaresse van Island Car Rental, stopt na jarenlang hard werken met haar bedrijf om het rustiger aan te doen. “Het is de juiste timing om te stoppen. Beide bedrijven hebben in het verleden al een tijdje nauw samengewerkt en een pand gedeeld. Daarom draag ik met veel plezier en vertrouwen de auto’s over aan AB Car Rental. Ik ben ervan overtuigd dat onze huurders ook bij AB in goede handen zijn. Voor mij is de cirkel rond”, aldus de Bruin over haar besluit. 

Deel dit artikelRocargo

Rocargo