Nieuws van Bonaire

Cruiseschip Mein Schiff doet Bonaire voor het eerst aan

De kapitein en bemanning van Mein Schiff 1 met de havenmeester en Frans.

KRALENDIJK – Afgelopen weekend heeft Mein Schiff 1 Bonaire voor het eerste bezocht. Het immense cruiseschip kwam de haven van het eiland op de vroege ochtend binnenvaren en werd hier feestelijk onthaald. Toerisme van cruiseschepen lijkt daarmee weer richting het oude niveau te gaan.

Het schip van kapitein Omar Caruana en zijn bemanning werden op de kade verwelkomd door havenmeester Günther Flanegin. Christopher Frans, die gezaghebber Rijna vertegenwoordigde, overhandigde de vlag van Bonaire aan de kapitein en legde de betekenis ervan uit. Later kreeg de kapitein ook een foto van het schip in de haven van Kralendijk.

Mein Schiff 1 nam 1500 passagiers mee naar het eiland. Na Bonaire vertrok het cruiseschip naar Sint Lucia om vervolgens terug te varen naar Duitsland.

Deel dit artikel