Nieuws van Bonaire

Orco Bank en Aruba Bank vieren Employee Appreciation Week

Orco Bank en Aruba Bank vieren Employee Appreciation Week
De medewerkers van ORCO-bank op Bonaire

KRALENDIJK- Orco Bank en Aruba Bank vieren afgelopen week een Employee Appreciation Week. De week begon met op maandag met een virtuele bijeenkomst waar Edward Pietersz, Managing Director van Orco Bank vanuit Curaçao en Sharon Fränkel-De Cuba – Managing Director van Aruba Bank vanuit Aruba, alle medewerkers prezen voor hun uitstekende werk en inzet gedurende 2021

Vervolgens kregen de medewerkers op elk kantoor hun ontbijt bezorgd. Ook de rest van de week staat nog in het teken van de diverse activiteiten voor de medewerkers, zoals een virtueel bingospel, een persoonlijke traktatie, fysieke activiteiten en feedback van de medewerkers naar elkaar toe en een scavenger hunt.  

Bedankje

De directie van Orco Bank en Aruba bank zeggen dat de waarderingsweek bedoeld is om de medewerkers te bedanken voor hun inzet en inspanning voor de organisatie. 

Deel dit artikel