Nieuws van Bonaire

Harde werk op DEMA moet duikers terug brengen naar Bonaire

Harde werk op DEMA moet duikers terug brengen naar Bonaire
Tourism Corporation Bonaire exposeerde samen met negen partners in het Bonaire Paviljoen

KRALENDIJK – Het toeristenbureau van Bonaire heeft samen met negen bedrijven hard gewerkt op een rustige DEMA om de duiktoeristen uit de Verenigde Staten terug te brengen naar Bonaire.

Het vierdaagse evenement was dit jaar kleiner vanwege de pandemie, maar het Bonaire Paviljoen werd toch bezocht door vele groothandels, influencers en ‘Bonaire-lovers’. Het Bonaire Paviljoen werd door de aanwezigen bezocht om kennis te maken met het eiland of om hun bezoek aan Bonaire te bespreken en te plannen.

Dit jaar bestond het Bonaire Paviljoen uit de volgende partners: BONHATA, Buddy Dive Resort, Captain Don’s Habitat, Courtyard by Marriott, Divi Flamingo Beach Resort, Grand Windsock, Plaza Beach & Dive Resort, Resort Bonaire, Tourism Corporation Bonaire en VIP Diving.

Scubaradio

Veel aanwezigen toonden interesse om Bonaire in 2022 of 2023 te bezoeken. Dit jaar werkte TCB samen met ScubaRadio voor de weggeefprijzen. Elke dag werden er verschillende Bonaire-prijzen weggegeven via verschillende spelletjes voordat de show begon. De winnaars waren enthousiast over de prijzen die ze gewonnen hadden en kijken uit naar hun bezoek aan ons eiland. De prijzen werden beschikbaar gesteld door Captain Don’s Habitat, Divi Flamingo Beach Resort, Plaza Beach & Dive Resort en Resort Bonaire.

De DEMA Show 2022 vindt plaats in Orlando, Florida van 1 tot 4 november.

Deel dit artikel

Rocargo

RocargoRocargo