Nieuws van Bonaire

Jongeren speciaal onderwijs nemen videoclip over handen wassen op

Jongeren speciaal onderwijs nemen videoclip over handen wassen op
De jongeren tijdens de bijeenkomst, samen met José Martis (l) die hielp bij de uitvoering van het project

KRALENDIJK- In het kader van de dag van de jongeren, heeft een groep jongeren op het eiland een videoclip opgenomen over het belang van handen wassen. 

Het lied werd ingezongen door  8 leerlingen uit het bijzonder onderwijs, de ‘Unit Speciale Lesplaatsen-Voortgezet Onderwijs-Cluster 3A. Gedeputeerde Nina den Heyer sprak de jongeren toe tijdens een groot videoscherm in het park Den Stashi, waar de bijeenkomst werd gehouden.

Rocargo

Actueel

“Ik vind het een heel actueel thema. Het wassen van je handen is en blijft belangrijk tijdens deze Covid-pandemie”, aldus de gedeputeerde tegen de jongeren. De gedeputeerde denkt dat het deuntje dat bij de videoclip hoort, jongeren kan helpen niet te vergeten dat handen wassen belangrijk is. 

Deel dit artikel

RocargoRocargo

Rocargo