Nieuws van Bonaire

EZ Air opent nu ook ticketkantoor op luchthaven Bonaire

EZ Air opent nu ook ticketkantoor op luchthaven Bonaire
Foto: ABC Online Media

KRALENDIJK- Luchtvaartmaatschappij EZ Air heeft sinds kort een eigen ticketkantoor op de luchthaven van Bonaire. De kiosk werd tijdens de stille maanden van Covid-pandemie al gebouwd, maar pas onlangs in gebruik genomen.

De luchtvaartmaatschappij breidt langzaam maar zeker haar diensten uit. Dit geldt niet alleen voor het aantal bestemmingen dat wordt aangevlogen, maar ook voor de openingstijden van de verkoopkantoren. Het ticketkantoor is voorlopig alleen op werkdagen geopend. Volgens de EZ Air directie ligt het wel in de bedoeling om in de nabije toekomst ook in het weekend open te gaan.

Personeel

“Momenteel zijn we nog bezig met de opleiding en training van medewerkers. Als dat afgerond is, kunnen we ook in de weekenden tickets verkopen op de luchthaven”, zegt Sueyenne Dammerman. Zij is commercieel directeur van de luchtvaartmaatschappij.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo