Nieuws van Bonaire

Zonder prik geen wip op Bonaire

Uitbater Pachi’s Place, Aries Felix, vertelde tijdens een
persconferentie op vrijdag onder welke voorwaarden het centrum weer mag
gaan draaien

KRALENDIJK- Het nieuws over de heropening van het enige nachtcentrum met dames van lichte zeden houdt de gemoederen op het eiland al dagen lang bezig.

Gisterochtend gaf uitbater van de nachtclub, Aries Felix, een persconferentie met uitleg over de maatregelen waaronder heropening weer mogelijk was. Eén van die maatregelen betreft het feit dat bezoekers van de Colombiaanse dames gevaccineerd moeten zijn om zich met een dame naar keuze af te zonderen voor nadere kennismaking. Er mogen maximaal 50 personen aanwezig zijn, mondkapje is verplicht en op alle maatregelen wordt streng gecontroleerd.

Hoewel Felix aangaf te begrijpen dat sommige bezoekers daar niet blij mee zouden zijn, gaf hij ook aan dat voor de nachtclub, net als voor andere uitgangsgelegenheden nu eenmaal maatregelen gelden die verdere verspreiding van Covid op het eiland tegen moeten gaan, maar die ook de animeerdames moet beschermen tegen een eventuele besmetting door een klant.

Deel dit artikel