Luchtvaart & Reizen

Winair gaat weer drie keer per week op Bonaire vliegen

Een door Winair ingehuurd toestel van Air Antilles op de Flamigo luchthaven. Foto: Harald Linkels

KRALENDIJK- Vliegtuigmaatschappij Winair gaat met ingang van het winterschema op 6 december aanstaande, Bonaire weer drie keer per week verbinden met St. Maarten.

Winair zal, met ingang van het nieuwe schema, dagelijks vluchten uitvoeren naar Curaçao, 4 wekelijkse vluchten naar Aruba en 3 wekelijkse vluchten naar Bonaire. Klanten kunnen elke maandag, woensdag, vrijdag en zondag vanuit St. Maarten en Curaçao naar Aruba reizen, terwijl ze elke dinsdag, donderdag en zaterdag aansluiten op Bonaire.

Rocargo

Winair gaat vanaf dezelfde datum weer drie keer per dag vliegen naar St. Eustatius en Saba. Vooral voor St. Eustatius betekent dat een behoorlijke vooruitgang.

Nieuw

Naast het verhogen van de frequenties op bestaande routes, introduceert Winair twee nieuwe bestemmingen, namelijk Barbados en St. Lucia. De luchtvaartmaatschappij zal elke maandag en vrijdag een vlucht aanbieden van Barbados en St. Lucia naar St. Maarten, en vanaf St. Maarten zal er elke woensdag en zondag een vlucht zijn naar Barbados en St. Lucia.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo