Nieuws van Bonaire

Besmettingsgeval bij Publiek Gezondheid Bonaire kan leiden tot vertraagde testuitslagen

Besmettingsgeval bij Publiek Gezondheid Bonaire kan leiden tot vertraagde testuitslagen

KRALENDIJK- Het Openbaar Lichaam Bonaire waarschuwt dat de kans bestaat dat  burgers die op COVID-19  zijn getest, iets later dan normaal  worden gebeld met de uitslag.  Dit komt omdat bij de afdeling Publieke Gezondheid  minder mensen aan het werk zijn nu een medewerker besmet is geraakt.  De afdeling zegt er alles aan te doen om het werk zoveel mogelijk zoals altijd door te laten gaan. 

Het bron- en contactonderzoek naar de besmetting bij de afdeling is nu afgerond. Er zijn maatregelen getroffen om de werkplek veilig te houden en verdere verspreiding te voorkomen.  De medewerkers die risico hebben gelopen, gebruiken nu een mondkapje. De ruimtes bij de afdeling worden regelmatig goed gelucht. 

Rocargo

Teststraat

Het testen in de teststraat gaat gewoon door. Burgers die zich daar laten testen, lopen geen risico. De afdeling vraagt burgers die zich kort geleden hebben laten testen,  om hun mobiel bij de hand te hebben als ze het testresultaat afwachten.

Deel dit artikel