Nieuws van Bonaire

Kookwedstrijd ‘Bonaire eet smakelijk’ voor professionele koks op Bonaire

Kookwedstrijd 'Bonaire eet smakelijk' voor professionele koks op Bonaire
Corjan Hoogerheide, organisator van de kookwedstrijd

KRALENDIJK – Op donderdag 20 januari 2022 wordt er een kookwedstrijd gehouden voor professionele koks op Bonaire. De wedstrijd vindt plaats in het restaurant ‘Lekker Thuis’ bij Red Palm Village. De opdracht bestaat uit het creëren van een gerecht met minimaal twee producten van Bonairiaanse bodem. Deelnemende koks kunnen die dag vanaf 13.00 uur hun kunsten laten zien.

De gerechten met lokale producten worden door een jury beoordeeld op onder andere creativiteit, originaliteit en kostprijs. De beste koks kunnen leuke prijzen en de ‘Bonaire eet smakelijk-trofee’ winnen.

Tijdens de wedstrijd zal er ook een kleine markt zijn waar lokale kwekers en telers hun producten gaan verkopen. Voor meer informatie of aanmelding voor de kookwedstrijd neem contact op met Corjan Hoogerheide via cjhoogerheide@gmail.com.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo