Nieuws van Bonaire

Politie toont gestolen spullen in hoop zaak op te lossen

Politie toont gestolen spullen in hoop zaak op te lossen

KRALENDIJK- Het Korps Politie Caribisch Nederland (KPCN) heeft op maandagmiddag foto’s op haar Facebookpagina gedeeld, waarop diverse gestolen en teruggevonden spullen te zien zijn, waaronder telefoons, sieraden en horloges. 

Het KPCN meldt mensen die de spullen herkennen op, zich te melden. “Naar aanleiding van een lopend onderzoek op Bonaire is het Korps Politie Caribisch Nederland op zoek naar de eigenaren van de onderstaande goederen. Indien u één of meer van deze artikelen herkent, kunt u zich melden bij de politie via het emailadres politie@politiecn.com of in persoon bij het politiebureau”, aldus het bericht van de politie.

Rocargo

Bewijs

Overigens waarschuwt KPCN er wel voor dat degenen die zich melden om de gestolen spullen te claimen, wel zullen moeten kunnen aantonen de rechtmatige eigenaar te zijn. 

Deel dit artikel

RocargoRocargo

Rocargo