Nieuws van Bonaire

Toerisme-organisaties TCB en BONHATA zetten samenwerking met OLB en luchthaven voort

Bas Noij (BONHATA), Miles Mercera (TCB), Veroesjka de Windt (BONHATA), Jos Hillen (BIA) en Hennyson Thielman (OLB).

KRALENDIJK – Tourism Corporation Bonaire (TCB) en Bonaire International Airport (BIA) hebben in samenwerking met Openbaar Lichaam Bonaire (OLB) en Bonaire Hotel and Tourism Association (BONHATA) een Memorandum of Understanding en een gezamenlijke samenwerkingsovereenkomst ondertekend.

De betrokken partijen spreken in de overeenkomst de noodzaak uit om door te gaan met een volledige samenwerking om de gemeenschappelijke doelen te bereiken. Door de handen ineen te slaan komt de Bonaire Route Ontwikkeling op een effectieve en duurzame manier dichterbij.

Met de komst van United Airlines hebben de partijen het Air Service-niveau naar Bonaire van vóór COVID bereikt. In het kader van het Masterplan Toerisme en het Herstelplan voor Toerisme zullen de deelnemers doorgaan met de ontwikkeling voor meer verbindingen en deze uitbreiden.

Uitbreiding

De gezamenlijke inspanningen van deze entiteiten zijn gericht op het aantrekken van nieuwe luchtvaartmaatschappijen en het stimuleren van luchtvaartmaatschappijen die al op Bonaire vliegen om hun aantal vluchten uit te breiden en nieuwe gateways/bestemmingen te openen. Het is nu de vraag hoe de uitbreiding van het aantal vluchten past in het plan om juist te kiezen voor kleinschaliger kwaliteitstoerisme.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo