Nieuws van Bonaire

Bijzondere redding Jan van Gent (Boebi) door bemanning cruiseschip

Foto – Bonaire Wild Bird Rehab

KRALENDIJK – Een compleet uitgeputte Jan van Gent (Boebi) streek 2 dagen geleden midden op zee neer op de Cruiseboot Mein Schiff 2 en kon overduidelijk niet verder. De bemanning had zich al snel over de vogel ontfermd en zo goed mogelijk verzorgd.

Eenmaal aangekomen op Bonaire heeft de bemanning meteen contact opgenomen met het havenkantoor. De mensen daar belden op hun beurt weer Fundashon Kunuku Kakelvers Animal Rescue (FKK). De Jan van Gent is vervolgens direct opgehaald en heeft eerst een bezoek gebracht aan Dierenarts Jochem van Flamingo Island Veterinary Center.

Vermoedelijk heeft deze Jan van Gent een vishaak ergens in zijn lichaam, maar dat moet aan de hand van foto’s nader bekeken worden. Ondertussen is de vogel nu weer op krachten aan het komen bij de Bonaire Wild Bird Rehab.

Foto bij de dierenarts – Fundashon Kunuku Kakelvers
Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo