Nieuws van Bonaire

Global Entrepreneurship Week en kunsttentoonstelling van start bij KvK Bonaire

Global Entrepreneurship Week en kunsttentoonstelling van start bij KvK Bonaire

Een indruk van de goed bezochte kunst tentoonstelling van lokale artiesten bij de KvK

KRALENDIJK- Eeder deze week vond de Kamer van Koophandel (KvK) Bonaire de aftrap van de Global Entrepreneurship Week 2021 plaats. De Kamer organiseerde ook gelijk een kunstexpositie met werk van verschillende lokale kunstenaars.

Onder andere Commissaris voor Economische Zaken Hennyson Thielman en de algemeen directeur van Kamer Bonaire, Cherety Kirindongo, heetten bezoekers welkom tijdens de aftrap van de mondiale ondernemersweek. 

De kunstexpositie was op zaterdag te bezoeken tussen 10 uur in de ochtend en drie uur in de middag. 

Qredits

Kirindongo en Qredits manager Milagros Blanken een presentatie over de financieringsmogelijkheden voor ondernemers via Qredits. De Kamer zegt terug te kijken op een geslaagd en druk bezocht evenement.

Deel dit artikel