Nieuws van Bonaire

Vertegenwoordiging Bonaire naar DEMA Duikshow in Las Vegas

Vertegenwoordiging Bonaire naar DEMA Duikshow in Las Vegas
DEMA Show 2019 | Foto TCB

KRALENDIJK- Bonaire zal dit jaar weer met een redelijk grote delegatie aanwezig zijn op de DEMA Show in Las Vegas, Nevada. De Show 2021 vindt tussen 16 en 19 november 2021 plaats in het Las Vegas Convention Center.

Vorig jaar kon de bijeenkomst niet plaatshebben door de maatregelen rondom Covid. Vandaar dat de Tourism Corporation Bonaire (TCB), samen met de Bonaire Hotel and Tourism Association (Bonhata) en andere partners, reeds voorbereidingen trof voor de Show van dit jaar. 

Behalve TCB en Bonhata zijn ook Buddy Dive Resort, Captain Don’s Habitat, Courtyard by Marriott, Divi Flamingo Beach Resort, Grand Windsock, Plaza Beach & Dive Resort, Resort Bonaire, Tourism en VIP Diving aanwezig. 

Paviljoen

Het Bonaire Paviljoen staat dit jaar dicht bij de hoofdingang van de beurshal, zodat bezoekers, verkopers en handelspartners die naar de beurs komen, het Bonaire Paviljoen niet kunnen missen. Daarnaast is er ook een ‘hospitality area’ in het Bonaire Paviljoen, ingericht met de ‘look & feel’ van Bonaire, waar bezoekers, verkopers en partners kunnen zitten, ontspannen en/of een ontmoeting kunnen hebben met handelspartners.

Deel dit artikel