Nieuws van Bonaire

Vertegenwoordiger EU kijkt naar rioleringsproject Bonaire

Vertegenwoordiger EU was kijkt naar rioleringsproject Bonaire

KRALENDIJK- Fernando Ponz Cantó heeft als vertegenwoordiger van de Europese Unie een bezoek gebracht aan Bonaire. Ponz Cantó, die gestationeerd is in Guyana, was op Bonaire voor de officiële voltooiing van de irrigatieleidingen van het 9de EDF-project, bekend als het Bonaire Sewerage and Sanitation Project (Bonaire Riolerings- en Sanitatieproject). 

De delegatie van de Europese Unie in Guyana maakt deel uit van de Europese Dienst voor Externe Optreden (European External Action Service – EEAS) en is één van de meer dan 140 delegaties van de Europese Unie over de hele wereld. 

Samenwerking

De delegatie vertegenwoordigt de Europese Unie in alle aangelegenheden die onder haar bevoegdheid vallen. Het promoot actief de waarden en het beleid van de Europese Unie, in een open en gelijkwaardig partnerschap met de regeringen en inwoners van de landen waarbij het is geaccrediteerd. Het speelt een sleutelrol bij de uitvoering van de samenwerkingsprogramma’s en het handelsbeleid van de Europese Unie die gericht zijn op armoedebestrijding en de soepele en geleidelijke integratie van de landen in de wereldeconomie.      

 

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo