Nieuws van Bonaire

Selibon doorloopt kwaliteits- en milieucontrole met succes

Selibon doorloopt kwaliteits- en milieucontrole met succes

KRALENDIJK – In de maand juli heeft het bedrijf SGS, leidend op het gebied van controle en inspectie, Selibon NV een bezoek gebracht om het kwaliteits- en milieubeleid van het afvalverwerkingsbedrijf op Bonaire te checken. Selibon heeft de inspectie succesvol ondergaan.

Vanaf 2015 voert Selibon NV haar beleid volgens de ISO 9001-normen, dit zijn normen met betrekking tot kwaliteit van dienstverlening, en de ISO 14001-normen, de milieunormen. Het proces dat bij deze normen hoort, loopt door in de hele organisatie van de afvalverwerker.

Aan de hand van dit proces worden doelen vastgesteld, werkzaamheden gepland en gedaan en prestaties gemeten. Dit alles om ervoor te zorgen dat Selibon alle activiteiten en werkzaamheden op het beoogde kwaliteitsniveau uitvoert. Deze aanpak houdt er rekening mee dat er geen schade wordt toegebracht aan het milieu.

De ISO-certificatie is een integraal onderdeel van het Selibon-beleid. ISO is een instrument om beleid te beoordelen en op die manier te garanderen dat medewerkers alle activiteiten en werkzaamheden op een hoog kwaliteitsniveau doen.

Selibon laat weten erg blij te zijn met dit succes.  

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo