Nieuws van Bonaire

Inzamelactie voor voetbalclub ATC na uitbranden container

De schade loopt in de duizenden dollars | Foto’s NOS TV

KRALENDIJK – Een brand in een container van voetbalvereniging Atletiko Tera Cora in Tera Kora heeft al het materiaal van de club verwoest. Dit gebeurde afgelopen zondag naast het veld van de vereniging.

De brandweer was snel ter plekke, maar kon niet voorkomen dat alles wat opgeslagen lag in de container verloren ging. Volgens de voorzitter van de club, Aaron Martis, gaat het om een schade van maar liefst 30.000 dollar. Naast voetbalmaterialen zoals goals, ballen en uniformen stonden er namelijk ook twee wasmachines, drogers en televisies opgeslagen.

Om de jeugd snel weer aan het voetballen te krijgen organiseert de club aanstaande zaterdag 13 november een Radio-Telethòn, een evenement om geld in te zamelen. Vanaf 10 uur tot 21.00 uur zal er een drive-thru zijn op het velt in Tera Kora naast het Sonrisa Ballpark. Ook heeft de club een rekening waarop mensen kunnen doneren.

U kunt de club steunen door een bedrag over te maken naar MCB 10232303 t.a.v. Atletico Tera Kora of via Banco di Caribe 33959601

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo