Nieuws van Bonaire

Beweegdiploma uitreiking kleuters tot vijf jaar

Beweegdiploma uitreiking kleuters tot 5 jaar

KRALENDIJK – Afgelopen maandag kregen 30 kinderen, van twee tot en met vijf jaar, het beweegdiploma uitgereikt door Arviene Vis. De kinderen leerden balanceren, springen, kruipen, klimmen en klauteren, zwaaien, rollen, balvaardigheid en dansen op muziek.

Hielkje Meijer heeft het afgelopen jaar de gymnastiekvereniging Let’s Move opgezet. Als gymnastics en ervaren trainster wil zij haar enthousiasme voor sporten en bewegen delen met de kinderen op Bonaire. Naast de lessen van het beweegdiploma biedt de vereniging ook kleutergym, Freerunnen & gym Boys en Gymnastics aan.

“Bewegen op jonge leeftijd zorgt voor een goede motorische ontwikkeling en voor een goede overgang naar een sport of activiteit, welke in de toekomst bij een kind past. Tijdens mijn lessen kunnen peuters en kleuters samen met hun ouders op spelenderwijs alle basisvormen van bewegen ontdekken op een veilige manier. Daarnaast geeft samen bewegen ook veel plezier voor ieder kind”, aldus Meijer.

Informatie over de lessen staat op de facebookpagina Let’s Move – Gymnastics Bonaire.

Vanaf december worden er ook ouder en kind lessen en kleutergym aangeboden op de zaterdag ochtend.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo