Nieuws van Bonaire

Leden Tirabon volgen veiligheidstraining

Leden Tirabon volgen veiligheidstraining
Deelnemers aan de training met rechts trainer Elton Rasiman. 

KRALENDIJK- Leden van schietvereniging Tirabon hebben op zaterdag het certificaat ontvangen van een veiligheidstraining die zij hebben gevolgd over correct vuurwapengebruik op een schietbaan. De cursus werd gegeven door Elton Rasiman, die gecertificeerd trainer is als het gaat om Integrale Beroepsvaardigheidstrainingen. 

Voorzitter Gandy Maurico toonde zich erkentelijk over de training van Rasiman. Ook bedankte hij de leiding van het douanekorps op Bonaire, waar Rasiman werkzaam is. Rasiman kreeg van de douane toestemming de cursus voor de schietclub te verzorgen. 

De training is van belang omdat er verschillende zaken op het gebied van vuurwapengebruik veranderd zijn. Het is belangrijk dat de leden van de schietclub goed op de hoogte zijn van de juiste regels en de laatste ontwikkelingen. 

De deelnemers hebben allen, na afloop van de training een certificaat ontvangen. 

Deel dit artikel

RocargoRocargo

Rocargo