Nieuws van Bonaire

Medical Center Rincon feestelijk geopend

Medical Center Rincon feestelijk geopend
De kliniek is geopend onder brede publieke belangstelling en toeziend oog van de pers. Foto: ABC Online Media

RINCON- Op vrijdagmiddag is de nieuwe dokterskliniek van het huisartsenechtpaar Castro in Rincon feestelijk geopend.

De nieuwe kliniek, die op een steenworp afstand staat van de oude die tientallen jaren dienst heeft gedaan is enorm verbeterd en heeft nu een professionele uitstraling. De kliniek heet nu Rincon Medical Center.

Diensten

Het nieuwe onderkomen is ook vele malen groter dan het geval was bij het oude pand. Belangrijker is nog dat de inwoners van Rincon terecht kunnen voor verschillende nieuwe diensten in het dorp. In het nieuwe gezondheidscentrum worden ook de diensten van Optica Class, tandarts Hagens en BonLab aangeboden.

Deel dit artikel