Nieuws van Bonaire

Luchthaven Curaçao opent unit voor borst voedende moeders

Luchthaven Curaçao opent unit voor borst voedende moeders

WILLEMSTAD- Curaçao Airport Partners (CAP) heeft zijn eigen Mamava-pod gelanceerd, een veilige en comfortabele unit voor alle moeders die borstvoeding geven, die op bezoek zijn, reizen of werken, om op het vliegveld gebruik te maken van borstvoeding of kolven.

CAP is nu de pionier op het eiland voor de nieuwe pod. Het idee voor de faciliteit werd opgebracht door oud parlementslid Elsa Rozendal (DP) 

De Mamava-pod is een speciaal ontworpen verplaatsbare ruimte die over de hele wereld op verschillende locaties wordt gebruikt om moeders een discrete, veilige en comfortabele omgeving te bieden om borstvoeding te geven of af te kolven wanneer dat nodig is, terwijl ze onderweg zijn.

Belangrijk

“Dit is een belangrijk moment voor ons. We zijn trots om deze innovatieve faciliteit hier op onze luchthaven te introduceren om alle moeders die onze locatie passeren, als werknemers, passagiers of bezoekers, het leven makkelijker te maken. We helpen nu bij een van de belangrijkste momenten van het leven, namelijk de borstvoedingsperiode van een baby”, aldus de algemeen directeur van de luchthaven, Norman Gómez.

Deel dit artikel