Nieuws van Bonaire

Kaya Neerlandia weer open voor verkeer

Kaya Neerlandia weer open voor verkeer
De vernieuwde Kaya Neerlandia gezien vanuit de lucht. Foto: BWM Infrastructure.

KRALENDIJK- Onder het mom van ‘het duurt even, maar dan heb je ook wat’ is de Kaya Neerlandia eindelijk af en weer opengesteld voor het verkeer. 

De Kaya Neerlandia, die loopt van de Kaya Gobernador Debrot naar de Kaya Korona is een belangrijke verkeersader op het eiland. Ook het feit dat de RBC bank en Gas Express, als ook de afdeling Burgerzaken aan de weg liggen, maakt de weg drukbezocht. 

Knelpunt

Hoewel het vernieuwde wegdek een belangrijke verbetering is, blijft ook de vernieuwde weg een enorm knelpunt, vooral voor hen die komende vanaf de richting van de Kaya Gobernador Debrot linksaf de Kaya Korona op willen rijden. 

Vooral rond het middaguur op weekdagen, is er sprake van flinke opstoppingen. 

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo