Nieuws van Bonaire

WEB opent nieuwe waterplant

KRALENDIJK- Op donderdagmiddag is op het WEB-terrein te Hato de nieuwe waterfabriek van het Water & Energiebedrijf Bonaire geopend. 

Tijdens de happening werden verschillende toespraken gehouden, door zowel functionarissen van het WEB, de leverancier van de apparatuur als van de overheid van het Openbaar Lichaam Bonaire (OLB). 

Rocargo

De bouw van de nieuwe fabriek ging midden in de Covid-19 periode van start, maar is toch vrij voorspoedig opgeleverd. Sowieso waren 2020 en 2021 belangrijk jaren voor het WEB. Behalve de nieuwe fabriek wordt ook de aanleg van de herstelde en inmiddels uitgebreide irrigatieleiding tussen Hato en Belnem gevierd. 

Twee maal gevierd

Eerder deze week hield het WEB ook al een bijeenkomst met de gepensioneerden van het bedrijf. In verband met de Covid-maatregelen heeft WEB er dit jaar voor gekozen de feestelijkheden op te delen in twee groepen. 

Rocargo
Deel dit artikel