Nieuws van Bonaire

Ondernemersschool levert nieuwe ondernemers af

De cursisten en docenten van de ondernemersschool.

 

KRALENDIJK – Op maandag 4 oktober 2021, hebben Qredits en Fundashon Forma certificaten uitgereikt aan de negen deelnemers die het programma van de Ondernernemersschool succesvol hebben afgerond. Qredits en Fundashon Forma willen met het programma duurzame economische ontwikkeling op Bonaire verzorgen.

De zevende editie van de Ondernemersschool had deze keer negen cursisten die deelnamen aan het programma. Tijdens de cursus kregen de deelnemers twaalf weken lang les van de docenten Phartuchand Martha en Maideline Hooi-Martijn. Daarnaast werden er vijf workshops verzorgd om het programma te verbreden.

Gedurende het programma van de Ondernemersschool lag de nadruk op marktanalyse, financiering, missie en visie en idee-ontwikkeling. Ook kregen de cursisten een digitale e-learning van Qredits. Hier leerden zij stapsgewijs een ondernemersplan opstellen. 

Ter afsluiting van het programma hebben de deelnemers het eigen ondernemingsplan gepresenteerd aan een panel van deskundigen. Dit bestond uit: Qredits, de Kamer van Koophandel & Nijverheid, een vertegenwoordiger van het Openbaar Lichaam Bonaire en een ervaren ondernemer.  

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo