Nieuws van Bonaire

Drie vreemdelingen opgepakt bij controles KPCN

Politie Bonaire pakt verkeersovertredingen aan

KRALENDIJK – Op vrijdag 15 oktober rond 19.00 uur heeft KPCN een actie gehouden waarbij diverse ‘sneks’ gecontroleerd werden. Dit gebeurde in het kader van de Vreemdelingenwet BES.

De politie controleerde tijdens het optreden in de sneks op de geldigheid van de documenten van de aanwezigen. Na diverse controles werd een aantal mensen naar het politiebureau gebracht voor verder onderzoek. Uiteindelijk kregen vijf personen een meldingsplicht, wat betekent dat ze terug moeten komen om zich te melden met de betreffende documenten.

Bij het natrekken van de gegevens op het bureau constateerde KPCN dat een drietal mensen niet op Bonaire mocht verblijven. Deze drie personen werden naar de justitiële inrichting overgebracht in afwachting van uitzetting naar hun land van herkomst.

Deel dit artikel