Nieuws van Bonaire

Volgens boekingscijfers: Bonaire onder de snelste herstellers 

Volgens boekingscijfers: Bonaire onder de snelste herstellers 
Een overzicht van stijgers en dalers bij boekingen in het vierde kwartaal. Illustratie: ForwardKeys. 

KRALENDIJK- Volgens de analisten van het bureau ForwardKeys, dat onder meer data bijhoudt van ticketverkoop en (toekomstige) reserveringen, herstelt Bonaire erg snel van de schade die in de toeristische sector is geleden door de Covid-pandemie. 

Bonaire staat, als het gaat om boekingen in het vierde kwartaal van 2021  zelfs op de tweede plaats van Latijns-Amerikaanse en Caribische bestemmingen met de snelst stijgende boekingscijfers, na El Salvador, maar vóór bijvoorbeeld Aruba. De Dominicaanse Republiek bezet de derde plaats in de lijst van snelle herstellers. 

Het complete verslag kan hier worden gelezen.

Deel dit artikel