Nieuws van Bonaire

Daisy Coffie wil hoge ticketprijzen terug op de agenda

Daisy Coffie wil hoge ticketprijzen terug op de agenda

KRALENDIJK- Daisy Coffie van de politieke beweging M21 wil meer aandacht voor de problematiek van de hoge ticketprijzen voor het reizen tussen de eilanden. 

Het raadslid vraagt zich af wat er is gebeurd met de aanbevelingen van het rapport Hartman, die een voorstel uitwerkte om ticketprijzen voor inwoners van de eilanden te subsidiëren. “Bonaire is niet te vergelijken met Nederland, waar je zo maar op de trein kunt stappen en voor enkele euro’s naar een andere stad kunt rijden” zegt Coffie. 

Coffie wijst er ook op dat de situatie sinds Covid alleen maar erger is geworden. “Een ticket naar Curaçao kost al snel 180 dollar. Maar vandaag de dag, met alle bijkomende kosten heb je eerder 300 dollar nodig voor een retourtje Curaçao” aldus de politica. 

Coffie vindt het uitermate teleurstellend dat er toch nog toe helemaal niks is gedaan met de aanbevelingen van de Commissie Hartman. 

Deel dit artikel