Nieuws van Bonaire

Overheid Bonaire rapporteert over voortgang wegenherstel

Overheid Bonaire rapporteert over voortgang wegenherstel

KRALENDIJK- De overheid van Bonaire heeft een tweede informatiebulletin gepresenteerd met een overzicht van de voortgang die wordt geboekt bij het herstel van het wegennet op het eiland. 

De resultaten zijn, afgaand op het bulletin nog niet heel bemoedigend: tot zover werd 10% van de geplande werkzaamheden uitgevoerd. Bemoedigend is wel dat het Openbaar Lichaam nu veel meer openheid van zaken geeft over lopende en geplande projecten. 

De Dienst Ruimte & Ontwikkeling doet ook een beroep op het geduld van bewoners als de wegen in hun wijk worden aangepakt. “Wij vragen uw medewerking en flexibiliteit in de gevallen waar u gebruik moet maken van tijdelijke omleidingen. De wegen zijn ingericht om het verkeer om te leiden en de bereikbaarheid te garanderen”, althans het informatiebulletin. 

Deel dit artikel