Nieuws van Bonaire

Diefstal uit geparkeerde auto’s en van strand

Diefstal uit geparkeerde auto's en van strand

KRALENDIJK – Dieven hebben spullen meegenomen uit een auto die bij een park aan de Kaya Grandi geparkeerd stond.

De ruit aan de bestuurderskant van de auto werd vernield en er is een portemonnee met contant geld en verschillende pasjes, een zwarte telefoon van het merk Samsung, een blauwe krat met duikspullen zoals onder andere een verrekijker, een regulator, vijf kleine duikbrillen, een apparaat om zuurstof te meten en enkele gereedschappen meegenomen.

Diefstal bij duik plek

Ook werd aangifte gedaan van diefstal vanaf het strand  bij de duik plek 1000 steps. Maandag tussen 12.00 uur en 13.00 uur hebben onbekenden de tassen gepakt en de spullen uitgestrooid in de bosjes waar de tassen stonden. De onbekenden hebben de snorkeltas, een mobiele telefoon en contant geld meegenomen vanuit de tassen. Een camera, een mobiele telefoon en enkele bankpasjes werden niet meegenomen.

Autoruit vernield

Onbekenden hebben in de nacht van zondag 29 augustus op maandag 30 augustus, de autoruit van een auto vernield. Er werd niks uit de auto weggenomen. De auto stond  bij een woning aan de Kaya Trupial geparkeerd.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo