Nieuws van Bonaire

Coronacijfers Bonaire 28 augustus

Coronacijfers Bonaire 28 augustus

KRALENDIJK – Er zijn 19 actieve gevallen van Covid-19 op Bonaire op 28 augustus 2021. Van de 51 binnengekomen testresultaten was er één positief. De persoon die positief is getest is een bewoner van Bonaire. Twee personen zijn hersteld van Covid-19.

Voor meer informatie over reizen, risicolanden en de actuele regels: www.bonairecrisis.com.

Heb je klachten? Laat je testen. Belangrijk is om het resultaat thuis in quarantaine af te wachten. Ga niet de straat op, omdat je anderen kan besmetten. Door thuis te blijven voorkom je verspreiding naar mensen buiten je eigen huishouden. Dat is het krachtigste wapen dat we kennen om de uitbraak in te dammen. Om het aantal besmettingen omlaag te krijgen is het belangrijk om je te houden aan de instructies, zoals 1.5 meter afstand houden en handen wassen om besmetting met het coronavirus te voorkomen. 

Deel dit artikel