Nieuws van Bonaire

Covid cijfers blijven stabiel op vrijdag

Covid cijfers blijven stabiel op vrijdag

KRALENDIJK – Er zijn 20 actieve gevallen van Covid-19 op Bonaire op 27 augustus 2021. Van de 28 binnengekomen testresultaten waren er twee positief. Twee personen zijn hersteld van Covid-19.

Voor meer informatie over reizen, risicolanden en de actuele regels: www.bonairecrisis.com.

Heb je klachten? Laat je testen. Belangrijk is om het resultaat thuis in quarantaine af te wachten. Ga niet de straat op, omdat je anderen kan besmetten. Door thuis te blijven voorkom je verspreiding naar mensen buiten je eigen huishouden. Dat is het krachtigste wapen dat we kennen om de uitbraak in te dammen. Om het aantal besmettingen omlaag te krijgen is het belangrijk om je te houden aan de instructies, zoals 1.5 meter afstand houden en handen wassen om besmetting met het coronavirus te voorkomen. 

Heb je verhoging, keelpijn of andere klachten die wijzen op Covid-19? Blijf thuis en bel 0800-0800. Houd je aan de hygiëne instructies. Eet gezond, blijf in beweging en slaap voldoende. Zorg goed voor jezelf en de mensen om je heen. 

Deel dit artikel