Nieuws van Bonaire

Project ‘Brùg di Oportunidat – Brug naar Kansen’ maakt het eiland mooier 

Project ‘Brùg di Oportunidat – Brug naar Kansen’ maakt het eiland mooier 

KRALENDIJK – De groep medewerkers die via Plenchi di Trabou aan het werk zijn bij SELIBON voor een periode van 6 maanden laten overal op het eiland mooie resultaten achter. De groep bestaat uit 15 medewerkers en zij onderhouden en verrichten snoeiwerkzaamheden op openbare plekken. 

Ze zijn met hun onderhoud- en snoeiwerkzaamheden begonnen bij de Te Amo Beach en de Pal’i Mangel Beach, beter bekend als Donkey Beach,  waar ze verschillende vormen van onderhoud hebben gedaan, zoals het verven van de nissen waar de afvalcontainers staan ten behoeve van de afvalscheidingscampagne op de openbare stranden die binnenkort van start gaat.

Rocargo

Daarna hebben ze onderhoud- en snoeiwerkzaamheden verricht bij de slavenhutjes aan de zuidelijke kant van Bonaire, op het strand van Sorobon en in het centrumgebied.  Ook in de wijk Tera Korá hebben ze begin augustus onderhoud gedaan en planten en bomen gesnoeid als voorbereiding op de Dag van Tera Kòrá.

Momenteel is de groep van ‘Brùg di Oportunidat – Brug naar Kansen’ aan het werk op de weg naar Seru Largu. De volgende plek waar deze groep hun onderhoud- en snoeiwerkzaamheden gaan voortzetten is de Toeristenweg.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo