Nieuws van Bonaire

Inbraken in twee toeristenaccommodaties Bonaire

Inbraken in twee toeristenaccommodaties Bonaire

KRALENDIJK – In een toeristische accommodatie aan de Julio A. Abraham Boulevard is afgelopen woensdagnacht ingebroken. De dieven hebben onder andere de autosleutels van een huurauto meegenomen en hebben daar waarschijnlijk een ritje mee gemaakt.

De bewoners kwamen er pas achter dat er was ingebroken toen de politie bij hun aan de deur stond om te zeggen dat hun auto fout geparkeerd stond. Deze stond midden op de weg op de Julio A. Abraham Bulevar.

De inbrekers zijn er vandoor gegaan met een 2 Macbooks, drie sets AirPods, een zwarte koptelefoon van het merk Apple, een iPad, twee tassen van het merk Clo’s, één tas van het merk Seseun, twee brillen van het merk Polette en één bril van het merk Marianne. 

Vrijdagmorgen 20 augustus vond er nog een inbraak plaats in een toeristische accommodatie aan de E.E.G. Bulevar. Onbekenden zijn via de achterkant van het gebouw naar boven geklommen om een appartement binnen te komen.  De daders hebben onder andere twee Apple Watches, twee Apple snoeren, een iPad, een HP computer, een computertas, oordoppen en contant geld meegenomen.

Beide zaken wordt onderzocht.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo